Biscuiti cu gorgonzola

1. Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca. 2. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt la temperatura camerii
  • 120 g gorgonzola la temperatura camerii
  • 1
  • 5 dl (90 g) faina
  • 75 g alune pinje (sau nuci)

Mod de preparare

1. Se amesteca untul si brinza. Se adauga faina si nucile. Se amesteca.


2. Se pune aluatul pe folje de plastic. Se formeaza din aluat un sul, cam 4-5 cm in diametru. Se ruleaza in folie si se lasa la frigider peste noapte.

3. Se pune cuptorul la 175 grade C. Se taie din aluat felii de 0,5 cm cu un cutit bine ascutit. Se coc in mijlocul cuptorului cam 10-12 min.


Gorgonzola se poate inlocui cu o alta brinza / cascaval iute, condimentat.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!