Brinza la cuptor, cu ardei copt si masline

Se preincalzeste cuptorul la temperatura medie, se taie brinza in 4 felii si se repartizeaza in 4 farfurii rezistente la foc, se presara cimbrul si pi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 brinza feta (de preferinta grecesca)
  • 1/4 lingurita de cimbru
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 70 g ardei copt taiat bucatele
  • 70 g masline tocate marunt (aprox.10 masline
  • de preferinta kalamata)
  • 2 linguri extra virgin ulei de masline
  • pt. servire: felii de lamiie
  • felii de piine prajita si patrunjel verde tocat proaspat

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la temperatura medie, se taie brinza in 4 felii si se repartizeaza in 4 farfurii rezistente la foc, se presara cimbrul si piperul peste brinza, se amesteca ardeiul copt, maslinele tocate si uleiul intr-un castronas, dupa care se pune mixtura peste brinza, se pune brinza la cuptor aprox. 5 minute, pina cind marginile au devenit galbene. 4 portii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

 Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca