Brinza la cuptor, cu ardei copt si masline

Se preincalzeste cuptorul la temperatura medie, se taie brinza in 4 felii si se repartizeaza in 4 farfurii rezistente la foc, se presara cimbrul si pi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 brinza feta (de preferinta grecesca)
  • 1/4 lingurita de cimbru
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 70 g ardei copt taiat bucatele
  • 70 g masline tocate marunt (aprox.10 masline
  • de preferinta kalamata)
  • 2 linguri extra virgin ulei de masline
  • pt. servire: felii de lamiie
  • felii de piine prajita si patrunjel verde tocat proaspat

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la temperatura medie, se taie brinza in 4 felii si se repartizeaza in 4 farfurii rezistente la foc, se presara cimbrul si piperul peste brinza, se amesteca ardeiul copt, maslinele tocate si uleiul intr-un castronas, dupa care se pune mixtura peste brinza, se pune brinza la cuptor aprox. 5 minute, pina cind marginile au devenit galbene. 4 portii

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide