Briose cu cascaval Delaco Sofia si mazare

Briosele cu cascaval Delaco si mazare sunt usor de preparat, delicioase si sanatoase. reprezinta o gustare intre mese nemaipomenita si pot fi puse si la pachet.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 g cascaval Delaco Sofia
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper dupa gust
  • 150 ml lapte caldut
  • o cutie mica de mazare
  • 250 g faina
  • o lingura de chimen.

Mod de preparare

Se separa ouale, se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se amesteca galbenusurile cu sare, piper si ulei pana la omogenizare, se adauga laptele si albusurile battue bine ,apoi faina. Se amesteca bine , apoi se adauga cascavalul ras fin , chimenul si mazarea scursa bine . Se pune in formele de briose si se coc cam 25- 30 minute la foc potrivit.


Briosele cu cascaval Delaco Sofia si mazare se servesc ca si gustare, caldute, dar sunt foarte bune si reci.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii