Briose cu cascaval Delaco Sofia si mazare

Briosele cu cascaval Delaco si mazare sunt usor de preparat, delicioase si sanatoase. reprezinta o gustare intre mese nemaipomenita si pot fi puse si la pachet.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 g cascaval Delaco Sofia
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper dupa gust
  • 150 ml lapte caldut
  • o cutie mica de mazare
  • 250 g faina
  • o lingura de chimen.

Mod de preparare

Se separa ouale, se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se amesteca galbenusurile cu sare, piper si ulei pana la omogenizare, se adauga laptele si albusurile battue bine ,apoi faina. Se amesteca bine , apoi se adauga cascavalul ras fin , chimenul si mazarea scursa bine . Se pune in formele de briose si se coc cam 25- 30 minute la foc potrivit.


Briosele cu cascaval Delaco Sofia si mazare se servesc ca si gustare, caldute, dar sunt foarte bune si reci.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rață înăbușită în suc de ananas

De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...

Rață înăbușită în suc de ananas
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca