Briose cu cascaval si susan

Briosele cu cascaval si susan sunt ideale pentru mic dejung, gustarile dintre mese sau aperitive.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 10 linguri făină
  • 10 linguri lapte
  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g caşcaval
  • susan

Mod de preparare

Batem ouale bine cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalul tăiat cubuleţe.
Turnăm compoziţia peste făina amestecată cu praful de copt şi amestecam.
Ungem formele cu ulei, le aşezăm intr-o tava şi le umplem până la un deget sub margine, iar pe deasupra presărăm susan.
Dăm totul la cuptor 35 min, pana cand briosele se rumenesc frumos.
Poftă bună!


Briosele cu cascaval si susan se servesc calde sau reci, cu lapte sau ceai.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...