Brioşele cu caşcaval Sofia sunt delicioase, usor de facut si se pot servi ca aperitive sau gustari.
- caşcavalul se dă prin răzătoare , şi se amestecă cu toate ingredientele enumerate mai sus.
- făina se amesteca cu praful de copt .
- se amesteca până se înglobează bine toate ingredientele.
- ungeţi cu un pic de unt o tavă cu forme de brioşă (puteţi pune şi hârtie de copt). Adăugaţi cam 2 linguri de compoziţie în fiecare formă (ideea e ca forma să fie plină până la jumătate).
- se încinge cuptorul la 200 grade, şi lăsăm 25-30 de minute. Verificaţi din când în când cu o scobitoare, sunt gata când scobitoarea iese curată.
Briosele cu cascaval Sofia se servesc calde sau reci, la mic dejun sau ca gustare.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii