Briose cu cascaval Sofia si chimen

Briosele cu cascaval Sofia si chimen sunt o gustare delicioasa si sanatoasa. Se prepara foarte usor, pot fi servite ca si aperitive la masa de sarbatoare sau ca si gustare intre mese sau la birou.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 12 briose):
  • 200g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 plic de praf de copt
  • 200 g cascaval
  • 2 lingurite de semnite de chimen

Mod de preparare

Briosele nu trebuie neaparat sa fie un desert. V-am pregatit o delicioasa si aromata gustare de briose cu cascaval Sofia de la Delaco.

Pentru inceput amesteci ouale cu laptele si uleiul. Adaugi cascavalul taiat bucatele si o lingurita si jumatate de seminte de chimen. Amesteci bine pentru a omogeniza compozitia, adaugand si faina si praful de copt.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezi formele de briose unse cu ulei si le umpli cu compozitie, insa ai grija sa lasi destul spatiu intre marginea formei si compozitie, pentru ca briosele sa creasca frumos.

Presari pe deasupra seminte de chimen si pui la cuptor pentru 35-45 de minute pana de rumenesc bine.

Delicios si foarte usor de preparat, nu-i asa?

Pofta buna!


Briosele cu cascaval Sofia si chimen pot fi servite atat calde cat si reci.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...