Briosele mele cu cascaval Sofia si ciuperci

Briosele cu cascaval Sofia si ciuperci sunt foarte usor de preparat si sunt niste aperitive cu cascaval delicioase. Sunt rapide si hranitoare, perfecte pentru cei mici.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g făină
  • • 200 ml lapte
  • • 2 ouă
  • • 2 linguri ulei
  • • 1 plic praf de copt
  • • 100 g caşcaval
  • • 100 g ciuperci (champignons) conservate
  • • 1 legătură de ceapă verde
  • • 1 lingură de frunze de mărar

Mod de preparare

• Baţi ouăle bine cu laptele şi uleiul, adaugi caşcavalul tăiat cubuleţe, ceapa tăiată mărunt, mărarul tocat şi ciupercile tăiate felii. Laşi pe mai târziu felia de caşcaval tăiată special ca să-ţi faci pofta. O s-o savurezi cât coci brioşele.
• Peste făina amestecată cu praful de copt, torni compoziţia lichidă şi le omogenizezi.
• Aşezi pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt formele unse cu un strop de ulei şi le umpli până la un deget sub margine.
• Le dai la cuptor (preîncălzit) vreo 35 - 45 de minute, până când se rumenesc uşor deasupra.


Briosele cu cascaval se servesc la micul dejun.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii