Aperitive absolut delicioase ce le poti servi si de Craciun! Briosele cu sunca si cascaval Sofia sunt hranitoare si foarte usor de preparat. Pot fi servite atat ca si gustari simple si rapide intre mese sau ca si aperitive.
Aperitive absolut delicioase ce le poti servi si de Craciun! Briosele cu sunca si cascaval Sofia sunt hranitoare si foarte usor de preparat.
Tot ce trebuie sa faci e sa bati ouale bine, impreuna cu laptele si uleiul. Adaugi mai apoi sunca taiata fasii, cascavalul taiat cuburi, ceapa verde tocata marunt si patrunjelul.
Separat amesteci faina cu praful de copt si torni peste compozitia lichida, amestecand usor si cu grija sa nu se formeze cocoloase.
Asezi formele unse cu un strop de ulei pe tava rece tapetata cu hartie de copt si le umpli de 3 sferturi, ca sa ramana loc sa creasca frumos.
Presari abundent seminte de floarea soarelui peste briose si le pui la cuptor pentru 35 - 40 de minute.
Cand s-au rumenit bine le scoti, le lasi putin sa se racoreasca si sunt numai bune de servit invitatilor !
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si sunca se servesc caldute.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii