Briose cu Cascaval Sofia si sunca

Briosele cu Cascaval Sofia si sunca sunt usor de facut si sunt delicioase si perfecte pentru mic dejun, gustare sau pachet.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g sunca

Mod de preparare

Se bat ouale impreuna cu laptele si cu uleiul, dupa care se adauga sunca taiata fidea, cascavalul cubulete.
Se amesteca separat faina cu praful de copt,peste care se adauga apoi compozitia lichida si se omogenizeaza.
Formele se ung cu putin ulei se pun in tava care se tapeteaza cu hartie de copt,apoi se umplu formele pana la un deget sub margine. Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana cand cresc si se rumenesc frumos deasupra.



Briosele cu cascaval Sofia si sunca se servesc calde sau reci, ca mic dejun, aperitiv sau gustare.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide