Briose cu Cascaval Sofia si ton

Briose cu Cascaval Sofia si ton este o reteta de briose sarate ce poatet fi pregatita cu succes ca si gustare sau aperitiv. Iubitorii de peste vor aprecia cu siguranta aceasta reteta de briose.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g ton in suc propriu
  • 1 ceapa
  • 10 masline.

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale batute cu laptele si uleiul, se adauga cascavalul taiat cubulete, tonul scurs bine de sos, ceapa maruntita si maslinele taiate rondele. Separat se amesteca faina cu praful de copt. Se toarna peste ele compozitia lichida si se amesteca pana la omogenizare. Se umplu formele , unse inainte cu ulei si asezate pe o tava tapetata cu hartie de copt, pana la un deget sub margine. Se baga in cuptorul preincalzit pentru 35-45 minute, pana incep sa se rumeneasca deasupra.


Briosele cu cascaval Sofia Delaco si ton se servesc dupa preferinte, reci sau calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...