Briose cu Cascaval Sofia si ton

Briose cu Cascaval Sofia si ton este o reteta de briose sarate ce poatet fi pregatita cu succes ca si gustare sau aperitiv. Iubitorii de peste vor aprecia cu siguranta aceasta reteta de briose.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g ton in suc propriu
  • 1 ceapa
  • 10 masline.

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale batute cu laptele si uleiul, se adauga cascavalul taiat cubulete, tonul scurs bine de sos, ceapa maruntita si maslinele taiate rondele. Separat se amesteca faina cu praful de copt. Se toarna peste ele compozitia lichida si se amesteca pana la omogenizare. Se umplu formele , unse inainte cu ulei si asezate pe o tava tapetata cu hartie de copt, pana la un deget sub margine. Se baga in cuptorul preincalzit pentru 35-45 minute, pana incep sa se rumeneasca deasupra.


Briosele cu cascaval Sofia Delaco si ton se servesc dupa preferinte, reci sau calde.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto cu pui si legume

Risotto cu pui si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii