Briose picante

Contrar denumirii, aceste aperitive usor picante, sunt absolut delicioase!

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 150 g branza proaspta de vaci
  • 130 g cascaval ras
  • 130 g cascavalras
  • 4 linguri ulei
  • 2 lingurite rase de praf de copt
  • un cartof mare
  • sare
  • piper
  • 1 ardei iute

Mod de preparare

Se bat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul de masline, cartoful fiert si pasat, cu branzica si cascavalalul ras. Se adauga si ardeiul iute tocat fin dupa ce a fost curatat de nervuri si seminte. Se amesteca albusurile cu amestecul de galbenusuri si se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se potriveste dupa gust cu sare si piper. Se ung forme de briose, se pune cate o lingura de amestec in fiecare forma, apoi se dau la copt cca. 20 minute. Se servesc calde sau reci. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...