Briose picante

Contrar denumirii, aceste aperitive usor picante, sunt absolut delicioase!

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 150 g branza proaspta de vaci
  • 130 g cascaval ras
  • 130 g cascavalras
  • 4 linguri ulei
  • 2 lingurite rase de praf de copt
  • un cartof mare
  • sare
  • piper
  • 1 ardei iute

Mod de preparare

Se bat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul de masline, cartoful fiert si pasat, cu branzica si cascavalalul ras. Se adauga si ardeiul iute tocat fin dupa ce a fost curatat de nervuri si seminte. Se amesteca albusurile cu amestecul de galbenusuri si se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se potriveste dupa gust cu sare si piper. Se ung forme de briose, se pune cate o lingura de amestec in fiecare forma, apoi se dau la copt cca. 20 minute. Se servesc calde sau reci. Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca