Budinca de cascaval Bechamel

Daca iti plac aperitivele delicioase, pregateste budinca de cascaval. Pentru aceasta reteta ai nevoie de cascaval, oua, unt, faina si lapte.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr cascaval ras
  • 4-5 oua
  • 100 gr unt
  • 100 gr faina
  • 500 ml lapte
  • piper
  • sare
  • pesmet

Mod de preparare

Daca iti plac aperitivele delicioase, pregateste budinca de cascaval. Pentru aceasta reteta ai nevoie de cascaval, oua, unt, faina si lapte. Se prepara din unt, faina si lapte un sos gros Bechamel. Se adauaga galbenusurile, dupa ce s-a racit sosul, sarea, piperul, cascavalul ras si la final albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina, se netezeste si se presara deasupra cu restul de cascaval ras. Se introduce in cuptor si se lasa la crescut si rumenit.


Se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii