Se freaca brinza de vaci cu galbenusurile puse pe rind, se adauga smintina, sarea, zaharul, faina, praful de copt stins cu putina zeama de lamiie si m
Se freaca brinza de vaci cu galbenusurile puse pe rind, se adauga smintina, sarea, zaharul, faina, praful de copt stins cu putina zeama de lamiie si malaiul cernut. Cind totul este bine amestecat, se adauga albusurile batute spuma, incorporindu-se usor. Se ia o tava potrivita, se unge cu unt, se toarna compozitia si se pune la cuptor cca 30 minute. Budinca este gata cind s-a rumenit frumos deasupra si pe margini
Se serveste imediat
Pentru că nu v-am adus încă nicio rețetă de murături, m-am gândit ca în această toamnă să vin și eu cu câteva...
Gogoșari întregi murațiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.