Butoiase cu crema de branza

Butoiase cu crema de branza este un mod de servire deosebit a cremei de branza.Trebuie doar sa scobiti cu atentie castravetii.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 castraveti
  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • 100 gr urda sarata
  • 100 gr telemea sarata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Butoiase cu crema de branza este un mod de servire deosebit al cremei de branza. Trebuie doar sa scobiti cu atentie castravetii.

Castravetii spalati si uscati se curatat de coaja in forma de zebra, adica lasati cate o fasie de coaja. Taiati castravetii in bucati de circa 8 centimetri, dupa care scobiti miezul cu olingurita, astfel incat fundul sa ramana intact.

Din branzeturile mai sus mentionate faceti o crema la care adaugati ceapa, sare si piper.

Cand le aveti gata pe toate umpleti butoiasele cu crema de branza.

Pentru ca sa arate bine si sa va fie mai usor va puteti folosi de un pos de ornat torturi.
Ornati cu ardei gras si frunze de marar.


Butoiasele cu crema de branza se servesc reci, de la frigider.
Pentru aceasta reteta mi-ar fi foarte util un Bol marca Demeyere, 20 cm diametru,de la Kitchenshop.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...