Camembert prajit cu dulceata de afine

Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte. Se tine in ulei doar cat sa se rumeneasca "p

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza Camembert
  • faina
  • oua
  • pesmet
  • gem de afine

Mod de preparare

Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte.

Se tine in ulei doar cat sa se rumeneasca "pane-ul" si apoi se scoate pe hartie de bucatarie sa se scurga.


Se serveste foarte cald cu dulceata de afine (sau in lipsa, de fructe de padure). Este excelent. Este foarte simplu de facut iar gustul are o tenta de sofisticat!

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...