Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte. Se tine in ulei doar cat sa se rumeneasca "p
Camembert-ul (intreg) se trece prin faina, ou si pesmet si se introduce in uleiul foarte fierbinte.
Se tine in ulei doar cat sa se rumeneasca "pane-ul" si apoi se scoate pe hartie de bucatarie sa se scurga.
Se serveste foarte cald cu dulceata de afine (sau in lipsa, de fructe de padure). Este excelent. Este foarte simplu de facut iar gustul are o tenta de sofisticat!
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa