Carnaciori din branza

Branza, untul, faina, ceapa, 2 oua si sarea de amesteca bine si pe un blat de lemn presarat cu faina se fac carnaciori mici din ele. Se bate un ou, ca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza semigrasa
  • 100 g de unt
  • 3 ou
  • 100 g de faina
  • 100 g de pesmet
  • sare
  • 100 ml de ulei
  • patrunjel
  • ceapa razuita sau snidling (ceapa verde)

Mod de preparare

Branza, untul, faina, ceapa, 2 oua si sarea de amesteca bine si pe un blat de lemn presarat cu faina se fac carnaciori mici din ele. Se bate un ou, carnaciorii se tavalesc in el, apoi in pesmet. Se frige in ulei fierbinte.
Se presara cu verdeata de patrunjel si se serveste.

Alte retete aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Chiftele dovlecei

Rulada cu spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii