Cascavalul de casa este varianta ideala a cascavalului pe care-l gasim in comert si pe care putem sa-l dam fara nicio problema copiilor.
Am pus branza in laptele fierband, apoi la scurs. Dupa ce s-a scurs bine-bine, am amestecat-o cu branza de oi, cu bicarbonatul si sare. Am amestecat bine sa nu ramana cocoloase. Am pus untul in ceaun la topit si apoi am adaugat amestecul de branzeturi. Amestecand mereu, se obtine o pasta omogena care se intinde. Am pus-o apoi intr-o caserola tapetata cu folie alimentara. Dupa ce s-a racit s-a taiat foarte bine.
Cascavalul de casa merge de minune la micul dejun, alaturi de un ou fiert, o salatra de rosii sau chiar in sandviciuri.
Reteta de cascaval de casa a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Andreea-Rodica, dupa un concept de Mireloasa.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii