Cascaval de casa din branza de vaci

Pentru cascavalul de casa din branza de vaci in laptele clocotit se adauga branza, amestecand pana se lasa zerul, dupa care se pune la scurs.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 500 g branza de vaci
  • 1 l de lapte
  • un ou
  • o lingurita de sare
  • un varf de cutit de bicarbonat si
  • dupa preferinta
  • secarica.

Mod de preparare

Pentru cascavalul de casa din branza de vaci in laptele clocotit se adauga branza, amestecand pana se lasa  zerul, dupa care se pune la scurs. Oul, untul, bicarbonatul si sarea se omogenizeaza si se amesteca cu branza scursa si data prin masina de tocat. Compozitia rezultata se aseaza in vas pe plita, mestecand mereu pana devine o crema fluida, pe care o turnam in forme diferite.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii