Cascaval pane simplu cu pesmet

Cascavalul pane simplu cu pesmet este un aperitiv delicios ce poate fi servit si langa felul pricipal. Cascavalul se curata de coaja si se taie cate doua bucati de portie.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cascaval - 700 g
  • oua - 3 bucati
  • faina - 100 g
  • pesmet - 250 g
  • ulei - 300 ml
  • sare si piper

Mod de preparare

Cascavalul pane simplu cu pesmet este un aperitiv delicios ce poate fi servit si langa felul pricipal. Cascavalul se curata de coaja si se taie cate doua bucati de portie. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de cascaval se trec prin faina, ou amestecat cu sare si piper, pesmet, iarasi ou, iar pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti. Cand este pus la prajit, cascavalul pané trebuie sa fie acoperit cu ulei.

Cascavalul pane simplu cu pesmet se serveste fierbinte.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca