Chec aperitiv cu cascaval

Este perfect pentru pachetel la scoala sau la serviciu! 'Ziua Internationala a Deliciilor la Cuptor'

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 lg smantana
  • sare
  • piper
  • 250 g cascaval
  • 250 g suna
  • 1 ardei kapia rosu
  • patrunjel verde
  • 5 lg faina
  • 1 praf de copt
  • 2 lg seminte dovleac
  • 1 lg seminte floarea soarelui

Mod de preparare

Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si se omogenizeaza. Cascavalul se da pe razatoarea mare iarardeiul kapia se taie cubulete. La fel se taie si sunca. Se pun peste amestecul de oua si smantana si se amesteca. Patrunjelul verde se toaca marunt si se pune peste compozitie. La final se adauga faina cu praful de copt. Se omogenizeaza bine totul si se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara cu seminte si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. Se face proba cu scobitoarea. Se serveste atat cald cat si rece. Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot

             O reţetă care sigur face parte din categoria...

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca