Chec cu telemea

Telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare, se pun intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o form

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 300 gr.telemea
  • 300 gr. parizer
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri smintina
  • piper dupa gust
  • frunze de patrunjel(o legatura)
  • 1/2 lingurita bicarbonat

Mod de preparare

Telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare, se pun intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o forma de chec tapisata cu margarina si faina. Se introduce in cuptor si se coace la foc mare cca. 25 minute. Pentru imbunatatire se poate pune in lungul tavii, dupa ce s-a pus jumatate din aluat, una, doua fire de cabanos dupa care se adauga restul de aluat, iar deasupra se presara cascaval ras. Dupa ce s-a copt se lasa in tava pina se raceste.
Se serveste rece, taiat felii, pe un platou. Se poate orna cu rosii, castraveti murati, masline etc

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pinguini

Acesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o...

Pinguini
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca