Chiflele umplute cu branza sunt aperitive simple si delicioase. Se taie chiflele in jumate si se inmoaie in lapte. Se amesteca branza cu oul, sarea, piperul si mararul.
Chiflele umplute cu branza sunt aperitive simple si delicioase. Se taie chiflele in jumate si se inmoaie in lapte. Se amesteca branza cu oul, sarea, piperul si mararul. Peste fiecare jumatate de chifla se intinde pasta de branza si se acopera cu cealalta jumatate. Untul se imparte in 12 bucatele. Se aseaza cate o bucatica pe tava, peste care se pune cate o chifla umpluta. Deasupra se mai pune cate un cubulet de unt si cate o lingurita de smantana. Se dau la cuptor.
Chiflele umplute cu branza se servesc fierbinti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.