Chifle umplute cu brinza

Daca doresti sa oferi aperitive gustoase, pregateste chifle umplute cu brinza. Aceasta reteta este foarte buna.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 chifle
  • 150 gr. unt
  • 200 gr. brinza de oi
  • 1 ou
  • ¼ pahar smantana
  • 1 pahar lapte
  • sare
  • 1 lingurita marar tocat

Mod de preparare

Daca doresti sa oferi aperitive gustoase, pregateste chifle umplute cu brinza. Aceasta reteta este foarte buna. Se taie chiflele in jumatate si se inmoaie in lapte astfel ca sa patrunda laptele si in coaja. Brinza rasa se amesteca cu oul, sarea si mararul tocat. Peste cele opt jumatati de chifle inmuiate se asaza o lingura din pasta de brinza si se acopera cu celelalte opt jumatati. Untul se imparte in 16 bucati egale. Se asaza cite o bucatica de unt pe tava, peste ea o chifla umpluta, iar peste chifla inca o bucatica de unt. Dupa ce s-au asezat toate chiflele in tava, se toarna peste fiecare cite o lingurita de smantana. Se dau la cuptor, lasind sa se rumeneasca.


Se servesc imediat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...