Coltunasii cu brinza de vaci sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de faina, oua, branza si pesmet.
Coltunasii cu brinza de vaci sunt foarte delicioase. Pentru aceasta reteta avem nevoie de faina, oua, branza si pesmet. Din faina, jumatate de ou si putina apa se prepara o coca mai moale decat cea de taitei care se framanta pe o planseta, apoi se intinde intr-o foaie subtire. Se taie foaia in patrate cu latura de 4-5 cm, pe care se pune branza amestecata cu restul de ou. Se impatura patratele in forma de triunghi, se apasa pe margini ca sa nu se desfaca, apoi se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 de minute. Pesmetul se caleste intr-o tigaie fara grasime si cand este gata se amesteca cu untul si coltunasii.
Se serveste cald, cu pesmet.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti