Cordon bleu cu castraveti murati

Un aperitiv cu castraveti murati deliciosi

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 castraveti cornichon murati in saramura
  • 150 gr muschiulet afumat sau bacon
  • 150 gr cascaval
  • 3 oua
  • doi ardei kapia
  • faina
  • pesmet
  • trei lingurite susan negru
  • o lingurita boia spaniola
  • piper mozaic
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere.

Se spala castravetii si se lasa la scurs pentru indepartarea excesului de lichid. Se taie cascavalul sau bacon-ul sub forma de fasii de lungimea castravetilor, la fel procedand si cu ardeiul kapia.

Introducem in interiorul castravetilor o bucata de bacon, o bucata de cascaval si una de ardei.

Batem ouale impreuna cu boia si piper si amestecam pesmetul cu susanul negru. Se trec apoi castravetii prin faina, ou iar la final prin amestecul de pesmet si susan.

Se prajesc in ulei incins pana prind crusta aurie, apoi se scot pe servetel de hartie absorbanta pentru inlaturarea excesului de ulei.

Acest preparat se poate servi atat cald cat si rece.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide