Un aperitiv cu castraveti murati deliciosi
Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere.
Se spala castravetii si se lasa la scurs pentru indepartarea excesului de lichid. Se taie cascavalul sau bacon-ul sub forma de fasii de lungimea castravetilor, la fel procedand si cu ardeiul kapia.
Introducem in interiorul castravetilor o bucata de bacon, o bucata de cascaval si una de ardei.
Batem ouale impreuna cu boia si piper si amestecam pesmetul cu susanul negru. Se trec apoi castravetii prin faina, ou iar la final prin amestecul de pesmet si susan.
Se prajesc in ulei incins pana prind crusta aurie, apoi se scot pe servetel de hartie absorbanta pentru inlaturarea excesului de ulei.
Acest preparat se poate servi atat cald cat si rece.
Pofta buna!
O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti