Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut, se adauga cateva linguri de faina si se lasa sa dospeasca. Adaugati sare, galbenusul, restul de lapte si fa
Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut, se adauga cateva linguri de faina si se lasa sa dospeasca. Adaugati sare, galbenusul, restul de lapte si faina. Se framanta un aluat moale si se lasa sa creasca. Din aluat se intinde o foaie, nu prea groasa, care se taie in patrate. Pe fiecare patrat se pune umplutura de branza (telemea rasa, frecata cu oua si cu marar verde tocat). Se ruleaza aluatul pe diagonala formand cornulete. Se ung cu galbenus, se presara susan si se coc la foc potrivit cca 30 min.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii