Crema de branza cu cimbru si marar

Pentru crema de branza cu cimbru si marar branza se amesteca bine. Se spala mararul, se toaca marunt de tot. Se amesteca mararul cu cimbrul, sarea si piperul.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 3 portii:
  • 3 felii de paine taraneasca
  • din faina neagra
  • 200 de grame de branza dulce
  • jumatate de legatura de marar proaspat
  • cimbru uscat (cam 1 lingura)
  • piper negru macinat( cam jumatate de lingura) si putina sare.

Mod de preparare

Pentru crema de branza cu cimbru si marar branza se amesteca bine. Se spala mararul, se toaca marunt de tot. Se amesteca mararul cu cimbrul, sarea si piperul. Toate acestea se adauga peste branza si se amesteca. Crema se branza se poate pastra in frigider. Se poate servi la micul dejun, unsa pe paine, ca aperitiv pe felii de bagheta etc


Crema de branza cu cimbru si marar se serveste rece.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...