Crema "Fondue"

Se freaca peretii unei cratite cu usturoi pisat, apoi se umple cu vin si se adauga brinza taiata in cubulete si piperul. Cratita se pune pe foc mic si

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 catei usturoi
  • 2 pahare vin
  • 300 gr. brinza
  • piper
  • faina
  • 1/2 paharel coniac

Mod de preparare

Se freaca peretii unei cratite cu usturoi pisat, apoi se umple cu vin si se adauga brinza taiata in cubulete si piperul. Cratita se pune pe foc mic si se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn, pina ce compozitia devine ca o crema. Se dizolva putina faina in crema, apoi se toarna, amestecind mereu in crema fierbinte. Se lasa sa mai dea un clocot, se adauga coniacul.
Se serveste cu crutoane de piine alba

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...