Pentru o masa festiva acest aperitiv cu branza merge de minune. Se prepara foarte usor si nu necesita multe ingrediente.
Crochetele cu cascaval sunt un aperitiv usor de preparat. Se toaca marunt ceapa si usturoiul. Se curata si se toaca ardeiul iute. Se incinge o lingura de ulei si se pun la calit ceapa, usturoiul, ardeiul. Se presara cu zahar si se lasa la caramelizat. Se adauga rosiile, sare si piper. Se lasa la fiert cca 10 minute. Separat, se bat albusurile cu putina sare. se decojeste cascavalul si se rade. Galbenusurile se bat cu lapte, putina sare, nucsoara si faina. Se adauga cascaval ras si se inglobeaza albusul batut. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumenesc crochetele. Se taie ceapa verde rondele si se adauga la sos.
Crochetele de cascaval se servesc cu sos si germeni de soia.
Imi plac inelele de calamar in panada, cu textura lor crocanta. Alaturi de cateva frunze verzi, le consider gustarea sau cina...
SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLAOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj