Dobos de sunca si cascaval

Se mexeaza bine untul cu mustarul, sarea si piperul. Se asaza una peste alta felii de sunca si cascaval taiate la aceeasi dimensiune, iar intre ele p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Sunca si cascaval feliate
  • unt sau margarina (de preferinta Rama cu lapte sau Rama Yogurta)
  • sare
  • piepr
  • mustar picant

Mod de preparare

Se mexeaza bine untul cu mustarul, sarea si piperul.

Se asaza una peste alta felii de sunca si cascaval taiate la aceeasi dimensiune, iar intre ele pasta de unt: o felie de sunca unsa cu pasta de unt, o felie de cascaval unsa cu pasta de unt, iar sunca etc, pana cand se ajunge la o inaltime de aprox. 3 cm.

Se da la rece.
Pofta buna!

Reteta Dobos de sunca si cascaval a fost propusa de Andra pe forum culinar.ro

Alte retete de aperitive gasiti aici:

Cheeseburger Pie ( Chec cu carne tocata),

Chec sarat,

Rulada de carne

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...