Dobos de sunca si cascaval

Se mexeaza bine untul cu mustarul, sarea si piperul. Se asaza una peste alta felii de sunca si cascaval taiate la aceeasi dimensiune, iar intre ele p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Sunca si cascaval feliate
  • unt sau margarina (de preferinta Rama cu lapte sau Rama Yogurta)
  • sare
  • piepr
  • mustar picant

Mod de preparare

Se mexeaza bine untul cu mustarul, sarea si piperul.

Se asaza una peste alta felii de sunca si cascaval taiate la aceeasi dimensiune, iar intre ele pasta de unt: o felie de sunca unsa cu pasta de unt, o felie de cascaval unsa cu pasta de unt, iar sunca etc, pana cand se ajunge la o inaltime de aprox. 3 cm.

Se da la rece.
Pofta buna!

Reteta Dobos de sunca si cascaval a fost propusa de Andra pe forum culinar.ro

Alte retete de aperitive gasiti aici:

Cheeseburger Pie ( Chec cu carne tocata),

Chec sarat,

Rulada de carne

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!