Galustele de branza de vaci sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Galustele de branza de vaci sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Grisul se fierbe si se raceste. Cascavalul se amesteca cu faina, grisul, ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se portioneaza cu lingura si se fierbe in apa clocotita cu sare.
Galustele de branza de vaci se servesc calde, cu margarina topita deasupra.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti