Grisine

Se amesteca toate ingredientele, se pune aluatul 30 min la rece si se intinde apoi o foaie nu foarte subtire. Se unge cu galbenus si se presara susan,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g faina
  • 100g margarina
  • 50g parmesan razuit(eu am avut cascaval gouda si am pus)
  • 6 linguri apa nu foarte rece
  • 2 linguri ulei masline
  • rozmarin si busuioc uscate
  • sare
  • susan sau mac pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, se pune aluatul 30 min la rece si se intinde apoi o foaie nu foarte subtire. Se unge cu galbenus si se presara susan, mac sau branza rasa. Se coc 15-20 min la 180 grade. (Se pot face cu o zi inainte sau pregatim numai aluatul cu o zi inainte).

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii