Liptauer timisorean

Liptauerul timisorean se serveste rece, pe frunze de salata sau se foloseste la prepararea aperitivelor si sandwich-urilor. Branza se spala si se rade.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • branza telemea - 500 g
  • chimen dupa gust
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • salata verde - 50 g
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Branza se spala si se rade. Salata verde se curata si se spala in mai multe ape. Branza se amesteca cu piper, boia de ardei si chimen, pana se obtine o pasta omogena.

Liptauerul timisorean se serveste rece, pe frunze de salata sau se foloseste la prepararea aperitivelor si sandwich-urilor.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...