Pe jumatate de foaie, am presarat parmezanul ras, apoi am acoperit cu cealalta jumatate si presat usor cu sucitorul (ca sa lipeasca branza, se poate
Pe jumatate de foaie, am presarat parmezanul ras, apoi am acoperit cu cealalta jumatate si presat usor cu sucitorul (ca sa lipeasca branza, se poate unge aluatul cu o lingura de lapte/ apa/ou batut).
Am taiat foaia in patrate de 7 cm, apoi am crestat colturile, in diagonala (lasand mijlocul netaiat).
Am obtinut 4 triunghiuri cu varfurile unite in centru, am adus coltul din dreapta, al fiecarui dreptunghi, catre centru, formand in acest fel morisca.
Am presat usor in centru formand o gaura, in care urma sa pun umplutura, insa le-am umplut gata coapte.
Le-am copt la 190 grade C, 8 minute, pana s-au rumenit.
Pe fiecare morisca am pus cate ¼-1/2 lgt. rosii uscate, in ulei tocate marunt.
Pofta buna!
Reteta Moristi cu parmezan si rosii uscate a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro
Alte retete cu foietaj: Foietaj umplut
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii