Aceasta reteta de papanasi din mamaliga este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta, avem nevoie de mamaliga, oua, faina si branza.
Aceasta reteta de papanasi din mamaliga este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta, avem nevoie de mamaliga, oua, faina si branza. Un rest de mamaliga se amesteca cu brinza de vaca sau de oi, cu un ou sau doua, dupa cantitatea de mamaliga ramasa, o lingura sau doua de faina de griu. Se sareaza, daca mai este nevoie. Se formeaza papanasi care se prajesc in unt sau alta grasime.
Se servesc calzi.
Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj