Pesto din busuioc si parmezan

Pesto din busuioc si parmezan este foarte aromat si poate fi folosit cu succes la diferite retete de aperitive, produse de patiserie sau retete de paste.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura buna de busuioc
  • 100 g seminte de pin
  • 70 g parmezan
  • 3-4 catei de usturoi
  • 135 ml ulei de masline

Mod de preparare

Rumenim semintele de pin intr-o tigaie antiaderenta, fara nici un adaos de ulei/grasime. Le lasam la racit. Bagam toate ingredientele la macinat, in blender.


Pesto din busuioc si parmezan se serveste la diferite retete de paste sau aperitive.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...