Pesto din busuioc si parmezan

Pesto din busuioc si parmezan este foarte aromat si poate fi folosit cu succes la diferite retete de aperitive, produse de patiserie sau retete de paste.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura buna de busuioc
  • 100 g seminte de pin
  • 70 g parmezan
  • 3-4 catei de usturoi
  • 135 ml ulei de masline

Mod de preparare

Rumenim semintele de pin intr-o tigaie antiaderenta, fara nici un adaos de ulei/grasime. Le lasam la racit. Bagam toate ingredientele la macinat, in blender.


Pesto din busuioc si parmezan se serveste la diferite retete de paste sau aperitive.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos