Prajitura cu cascaval

Se bat albusurile spuma, se adauga un galbenus, laptele, maioneza, faina si bicarbonatul stins cu otet, sare si piper. Se amesteca bine aluatul si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2.5-3 linguri de faina
  • 2.5-3 linguri de lapte
  • o linguritza de maioneza
  • un virf de linguritza de bicarbonat
  • otet
  • cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga un galbenus, laptele, maioneza, faina si bicarbonatul stins cu otet, sare si piper. Se amesteca bine aluatul si se pune la copt. Eu am ales niste forme pentru aluat, se poate face si in tava si apoi se taie bucati. Peste bucatile de prajitura se presara cascaval si se da un pic la cuptor pina se topeste.

Pofta buna!

reteta propusa de Dor_de_casa

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!