Se bat albusurile spuma, se adauga un galbenus, laptele, maioneza, faina si bicarbonatul stins cu otet, sare si piper. Se amesteca bine aluatul si se
Se bat albusurile spuma, se adauga un galbenus, laptele, maioneza, faina si bicarbonatul stins cu otet, sare si piper. Se amesteca bine aluatul si se pune la copt. Eu am ales niste forme pentru aluat, se poate face si in tava si apoi se taie bucati. Peste bucatile de prajitura se presara cascaval si se da un pic la cuptor pina se topeste.
Pofta buna!
reteta propusa de Dor_de_casa
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti