Rosii umplute cu crema de branza

Rosiile umplute cu crema de branza sunt un aperitiv rapid potrivit pentru orice ocazie festiva. Semintele de chimen aduc o savoare deosebita aceste retete de aperitiv.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 1 cutie Delaco Ceva Fin Cremos Crema de branza cu smantana
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Crema de branza Delaco Ceva Fin Cremos cu smantana este gustoasa pe paine proaspata cu seminte, dar trebuie sa o incerci si in rosii umplute!

Trebuie doar sa speli rosiile, sa le tai un capacel si sa le scoti miezul. Le sarezi si le lasi putin sa se scurga de zeama in plus.

Intre timp speli si tai marunt ceapa, pe care o amesteci mai apoi cu semintele de chimen si Delaco Ceva Fin.

Folosesti aceasta compozitie sa umpli rosiile pe care le lasi la frigider pana le servesti celor dragi.

Pofta mare!


Rosiile umplute cu crema de branza sunt aperitiv deosebit si aspectuos ce poate fi servit la orice ocazie festiva.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos