Se taie ardeiul in doua jumatati, se curata de samburi, se spala, se usuca, se taie fasii si se caleste putin. Se bat ouale cu laptele, se adauga fain
Se taie ardeiul in doua jumatati, se curata de samburi, se spala, se usuca, se taie fasii si se caleste putin. Se bat ouale cu laptele, se adauga faina si se condimenteaza aluatul. Sunca si cascavalul se feliaza, iar salata se rupe bucatele. Se incing uleiul si untul intr-o tigaie. Se toarna aluatul de oua si se coc clatitele una dupa alta. Se pun felii de sunca si cascaval, se presara fasii de ardei, se ruleaza clatita si se pune intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu grasime si se coace circa 5 minute, in cuptorul incins.
Rulada de clatite se taie felii si se serveste pe o farfurie garnisita cu salata.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Saratele
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti