Rulada de spanac cu somom afumat si cascaval este un aperitiv deosebit de delicios, perfect pentru orice sarbatoare sau petrecere. Este o reteta culinara de rulada aperitiv foarte asepctuoasa.
Spanacul se lasa la temperatura camerei,cca 1 ora, il trecem pe sub un jet de apa, il lasam sa se scurga de apa si adaugam crema de branza cu smantana, ouale, usturoiul pisat, piper si sare dupa gust.
Se amesteca toate, asezam intr o tava unsa cu ulei, hartie ptr copt si o dam la cuptor cam 20 minute, dupa care cascavalul ras se pune deasupra si se da la cuoptor cca 5 minute ptr a se topi.
Se scoate foaia de spanac din cuptor, se pune fileul de somon, se ruleaza foarte bine strans si se lasa la racit cam 1 ora ptr a se putea taia bine.
Pofta buna !
Rulada se spanac cu somon afumat se serveste ca si aperitv.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti