Rulada de spanac cu somom afumat si cascaval

Rulada de spanac cu somom afumat si cascaval este un aperitiv deosebit de delicios, perfect pentru orice sarbatoare sau petrecere. Este o reteta culinara de rulada aperitiv foarte asepctuoasa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pungi spanac congelat de 400 gr Bonduelle
  • cascaval (am folosit sofia de la delaco)
  • 6 file somon afumat
  • 4 linguri crema de branza cu smantana DELACO
  • sare
  • piper de la Kotanyi
  • ulei
  • 4 oua
  • 2 capatani usturoi

Mod de preparare

Spanacul se lasa la temperatura camerei,cca 1 ora, il trecem pe sub un jet de apa, il lasam sa se scurga de apa si adaugam crema de branza cu smantana, ouale, usturoiul pisat, piper si sare dupa gust.

Se amesteca toate, asezam intr o tava unsa cu ulei, hartie ptr copt si o dam la cuptor cam 20 minute, dupa care cascavalul ras se pune deasupra si se da la cuoptor cca 5 minute ptr a se topi.

Se scoate foaia de spanac din cuptor, se pune fileul de somon, se ruleaza foarte bine strans si se lasa la racit cam 1 ora ptr a se putea taia bine.
Pofta buna !


Rulada se spanac cu somon afumat se serveste ca si aperitv.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...