Rulouri cu cascaval

Decojeste ouale, taie cubulete albusurile si piseaza galbenusurile cu furculita, dupa care adauga totul in sosul Remoulade, impreuna cu 100 g de casca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte tare
  • jumatate de portie de sos Remoulade
  • 100 g cascaval ras
  • felii de cascaval
  • patrunjel uscat

Mod de preparare

Decojeste ouale, taie cubulete albusurile si piseaza galbenusurile cu furculita, dupa care adauga totul in sosul Remoulade, impreuna cu 100 g de cascaval ras. Daca sosul nu este destul de consistent mai adauga putin cascaval ras. Pastreaza-l la frigider pana ziua urmatoare. Din aceasta umplutura poti pregati min. 12 rulouri. Intinde umplutura rece si consistenta pe feliile de cascaval si ruleaza-le. Pentru a obtine felii identice taie cascavalul cu o forma. (Inainte de folosire sterge forma cu o carpa umeda.) In hipermarketuri gasesti felii de cascaval gata taiate pentru acest scop.) Feliaza subtire 500 g de cascaval Edam si topeste-l in apa clocotita (60°C). Dupa care framanta-l, intinde-l si taie-l felii potrivite. Daca adaugi in umplutura 50 g de hrean ras obtii rulouri de cascaval cu hrean. Trebuie sa adaugi imediat hreanul proaspat ras. Poti obtine rulouri gustoase cu cascaval si din pasta de branza. In acest caz orneaza rulourile cu pasta de branza.
Aseaza rulourile pregatite pe un platou de sticla, sau portelan, cu marginile in jos. La sfarsit presara patrunjel uscat si decoreaza-le cu felii de ou fiert tare sau cu felii de lamaie.

Alte aperitive retete recomandate

Rulada de pui

Rulada de spanac

Ciuperci umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu slaninuta la cuptor

Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut,...

Omleta cu slaninuta la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca