Saratele cu branza

Saratele cu branza sunt ideale pentru un aperitiv sau o gustare rapida.Pentru aceasta reteta de saratele aveti nevoie de fulgi de porumb, branza cu mucegai, faina,susan.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 700 g faina;
  • - 350 g unt rece ciopartit cu furculita/cutitul;
  • - 100 g margarina;
  • - 1 lingura chilli;
  • - 2 prafuri de sare;
  • - 380 g branza proaspata de vaca;
  • - 190 g branza cu mucegai
  • maruntita - Danish blue;
  • - 1 lingura cu varf de susan;
  • - 2 oua;
  • - 100 g corn flakes

Mod de preparare

Saratele cu branza sunt ideale pentru un aperitiv sau o gustare rapida. Pentru aceasta reteta de saratele aveti nevoie de fulgi de porumb, branza cu mucegai, faina,susan.

Se amesteca toate ingredientele, spre final corn flakes-ul si se formeaza o bila care se da la frigider 1 ora. Daca nu folositi Danish blue, puteti adauga mai multa sare, sau o branza sarata. Apoi se intinde, se preseaza in forme, se ung cu ou si susan si se dau la cuptor pentru 20-25 minute.


Saratelele cu branza se servesc cu un pahar de bere, sau de ce nu, chiar si cu un pahar cu lapte acru.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!