Saratele cu branza de oaie

Daca vrei sa pregatesti aperitive deosebite, incearca reteta de saratele cu branza de oaie. Aceste aperitive cu branza sunt foarte gustoase.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 200 g branza rasa de oaie
  • 125 g unt
  • 2 oua
  • 1 lingura de ierburi (susan
  • chimen
  • mac)

Mod de preparare

Daca vrei sa pregatesti aperitive deosebite, incearca reteta de saratele cu branza de oaie. Aceste aperitive cu branza sunt foarte gustoase. Se framanta un aluat din faina, untul taiat cubulete, branza rasa, 1 ou, condimentele, si se tine 1 ora la frigider in folie alimentara. Se intinde o foaie potrivita din care se taie diverse forme, spirale, bucati de aluat rasucite sau pur si simplu fasii normale. Se umple o parte din aluat la mijloc cu putin cascaval sau branza frecata cu unt, se ruleaza si apoi se taie felii. Se ung toate saratelele cu o pensula inmuiata in ou batut si se presara dupa gust mac, chimen sau susan.


Merg de minune cu un pahar de bere rece.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...