Daca vrei sa pregatesti aperitive deosebite, incearca reteta de saratele cu branza de oaie. Aceste aperitive cu branza sunt foarte gustoase.
Daca vrei sa pregatesti aperitive deosebite, incearca reteta de saratele cu branza de oaie. Aceste aperitive cu branza sunt foarte gustoase. Se framanta un aluat din faina, untul taiat cubulete, branza rasa, 1 ou, condimentele, si se tine 1 ora la frigider in folie alimentara. Se intinde o foaie potrivita din care se taie diverse forme, spirale, bucati de aluat rasucite sau pur si simplu fasii normale. Se umple o parte din aluat la mijloc cu putin cascaval sau branza frecata cu unt, se ruleaza si apoi se taie felii. Se ung toate saratelele cu o pensula inmuiata in ou batut si se presara dupa gust mac, chimen sau susan.
Merg de minune cu un pahar de bere rece.
Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficateiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj