Daca vrei sa pregatesti aperitive delicioase, incearca aceasta reteta. Pentru a pregati sufleu de parmezan avem nevoie de lapte, unt, faina, oua si parmezan.
Daca vrei sa pregatesti aperitive delicioase, incearca aceasta reteta. Pentru a pregati sufleu de parmezan avem nevoie de lapte, unt, faina, oua si parmezan. Punem la o parte jumatate din cantitatea de lapte, iar cealalta jumatate se amesteca cu faina. Cand laptele fierbe se toarna compozitia cu faina in lapte si se amesteca bine pana se detaseaza de cratita. Se adauga untul, iar cand s-a racit se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare, apoi se adauga branza rasa si albusurile batute spuma amestecand usor, de jos in sus. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia in ea si se fierbe, pe baie de apa, la cuptor. Cand este gata se serveste imediat. Se poate coace si direct in cuptor, fara baie de apa.
Se serveste imediat.
Când mai ai câteva lăzi de mere în casă și vremea se încălzește simțitor, trebuie neapărat să...
Desert trandafirasi in foietajOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj