Tarta cu cascaval si nuci este un aperitiv delicios si consistent. Se incinge cuptorul. Se topeste intr-o cratita o treime din unt, se adauga ceapa, se caleste la foc mic.
Tarta cu cascaval si nuci este un aperitiv delicios si consistent. Se incinge cuptorul. Se topeste intr-o cratita o treime din unt, se adauga ceapa, se caleste la foc mic aprox. 10 minute. Se adauga nucile si cascavalul si se tine la foc inca 5 minute, apoi se adauga feliile de mar. Se topeste untul ramas si se unge cu putin interiorul unei tavi pentru tarte, cu diametru de 18 cm. Se unge apoi fiecare foaie de placinta cu untul ramas. Se aseaza in tava, una cate una, rasucind tava cu 1800 dupa fiecare foaie, lasand aprox. 1/3 din fiecare foaie sa atarne peste margini. Se aseaza in mijloc amestecul cu ceapa. Se amesteca ouale cu frisca, apoi se toarna peste umplutura cu ceapa. Se coace 30 minute pana ce aluatul s-a rumenit. Tarta aperitiva cu cascaval si nuci se lasa la racit putin si se serveste calda, cu salata verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.