Am luat aluatul de foietaj din comert, prazul putin tras in tigaie cu ulei de masline, sa aiba acel gust de ceapa putin prajita . Batusem 2 oua, 100 m
Am luat aluatul de foietaj din comert, prazul putin tras in tigaie cu ulei de masline, sa aiba acel gust de ceapa putin prajita .
Batusem 2 oua, 100 ml smantana, sare , piper apoi prazul calit .
Deasupra am pus branzeturile si sunculita.
Am copt la 200 C, ventilat, 15-20 minute.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu praz, branzeturi si sunculita a fost propusa de kismoni pe forum culinar.ro
Alte retete de tarta gasiti aici:
Tarta de vara ,
Tarta cu orez ,
Tarta cu fasole verde
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj