Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte Apoi se paseaza si se amesteca cu restul ingredientelor. Se formeaza chiftele
Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte
Apoi se paseaza si se amesteca cu restul ingredientelor.
Se formeaza chiftele mari,se dau prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins.
Se pun pe hartie absorbanta
Pofta buna!
Reteta Chiftele din conopida a fost propusa de Alis pe forum culinar.ro
Alte retete cu conopida gasiti aici:
Conopida si brocoli la cuptor,
Conopida cu ciuperci la cuptor.
Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj