Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte Apoi se paseaza si se amesteca cu restul ingredientelor. Se formeaza chiftele
Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte
Apoi se paseaza si se amesteca cu restul ingredientelor.
Se formeaza chiftele mari,se dau prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins.
Se pun pe hartie absorbanta
Pofta buna!
Reteta Chiftele din conopida a fost propusa de Alis pe forum culinar.ro
Alte retete cu conopida gasiti aici:
Conopida si brocoli la cuptor,
Conopida cu ciuperci la cuptor.
Dupa o reteta de-a Sylviei. Demult imi doream sa incerc o reteta cu creveti, dar m-am tot ferit de ei, nu stiu de ce. Sunt...
Linguini con gamberetti sau Paste cu crevetiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura