Maslinele mari, cornoase, se oparesc, se curata de samburi si se trec de doua ori prin masina de tocat impreuna cu painea stoarsa. In pasta obtinuta
Maslinele mari, cornoase, se oparesc, se curata de samburi si se trec de doua ori prin masina de tocat impreuna cu painea stoarsa. In pasta obtinuta se adauga treptat uleiul, amestecand mereu, apoi se adauga zeama de lamaie si ceapa tocata marunt. Pasta de masline se aranjeaza pe un platou si se garniseste cu bucatele de gogosar rosu.
Se mananca cu paine prajita si salata verde.
Alte aperitive:
Zacusca
Chiftele
Zacusca de ciuperci
Sandwich cu salată de ouă și somon afumat, o alegere grozavă pentru micul dejun sau chiar pentru un picnic în aer...
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa