Maslinele mari, cornoase, se oparesc, se curata de samburi si se trec de doua ori prin masina de tocat impreuna cu painea stoarsa. In pasta obtinuta
Maslinele mari, cornoase, se oparesc, se curata de samburi si se trec de doua ori prin masina de tocat impreuna cu painea stoarsa. In pasta obtinuta se adauga treptat uleiul, amestecand mereu, apoi se adauga zeama de lamaie si ceapa tocata marunt. Pasta de masline se aranjeaza pe un platou si se garniseste cu bucatele de gogosar rosu.
Se mananca cu paine prajita si salata verde.
Alte aperitive:
Zacusca
Chiftele
Zacusca de ciuperci
Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...
Gogosi glazurate cu ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.