Simple, rapide si extreme de gustoase
Lasam aluatul la decongelat de seara in frigider. Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus. Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate.
Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.
Indoim pe diagonala pentru a obtine un triunghi ,lipim marginile presandu-le cu o lingura.
Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus. Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii