Trigoane cu branza

Simple, rapide si extreme de gustoase

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
22 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g telemea
  • 1 galbenus
  • Pentru uns:
  • un aluat foietaj (450g)
  • un galbenus

Mod de preparare

Lasam aluatul la decongelat de seara in frigider. Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus. Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate.

Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.

Indoim pe diagonala pentru a obtine un triunghi ,lipim marginile presandu-le cu o lingura.

Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus. Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...