Trigoane cu branza

Simple, rapide si extreme de gustoase

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
22 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g telemea
  • 1 galbenus
  • Pentru uns:
  • un aluat foietaj (450g)
  • un galbenus

Mod de preparare

Lasam aluatul la decongelat de seara in frigider. Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus. Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate.

Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.

Indoim pe diagonala pentru a obtine un triunghi ,lipim marginile presandu-le cu o lingura.

Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus. Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

Reteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...

Salata de cartofi cu ardei kapia copti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos