Dulceata de afine

Dulceata care i-mi place mie la papanasii prajiti .

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg zahar
  • 2 kg afine
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Afinele se curata si se spala ,la un jet de apa in strecuratoare, cu gauri mari,unde se lasa la scurs pana fierbem siropul.

Zaharul impreuna ca apa se pune la fiert , se amesteca pana se topeste tot zaharul , 10 minute ,se adauga afinele si se fierbe la foc mare 20 minute de la inceputul fierberii. Se toarna in borcane sterilizate in cuptor, se fileteaza cu capac si se pun la sterilizare 24 ore in paturi. Din aceasta cantitate ies 6-7 borcane a 400 g.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...